Glashegn

Vores glas

Glas er altid en vinder, det er funktionelt godt og ser super flot ud. I SunLux tilbyder vi forskellige former for glas afskærmning, enten for vind, regn eller fordi du skal have dækket din terrasse inde.

Et glas gelænder giver en særlig stemning og en luksuriøs udtryk på terrassen. Der er 3 forskellige typer af et “almindelige” glashegn, hvor du kan få det i en skinne. Denne skinne kan enten være topmonteret eller sidemonteret. Det betyder at den ene model er monteret ovenpå terrassen, med skruer ned i brædderne, hvor den anden er monteret på siden af terrassen, skruet fast ind i siden af f.eks. reglarne. Det sidste glas hegn er monteret på 2 fødder, som skal topmonteres.

Udover de ovenstående “almindelige” glasgelænder har vi i udvalget også en fleksibel løsning, hvor du altså nemt kan justere højden på dit glas, alt efter om du vil skærme af for vinden, eller have en kølig brise ind over terrassen på en varm sommerdag.

Den sidste løsning af vores SunLux glas er en såkaldt baldakin – et udhæng på 1 meter af glas der hænger ud fra væggen, kan blandt andet bruges over hoveddøren eller en butiksfacade.

Alle priserne er alt inklusiv, dvs. både aluminiumsdelene og glasset dertil.

Montering af glas

Ønsker du at få din glas løsning monteret af vores montører, med erfaring for montering af netop disse produkter, gerne med det.

Prisen for montering af glas vil altid være på tilbud, da det er meget forskelligt hvor stort et projekt kan være.

Ønsker du selv at montere og vi blot skal levere glasset til dig, gør vi det for kr. 500,- til brofaste adresser i hele Danmark. Ved montering er leveringen selvfølgelig inkl. i monteringsprisen.

Få et tilbud!

Svar indenfor 24 timer

Send os her dine informationer og du vil modtage et tilbud på netop din løsning

Tilføj billeder

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Adresse Hindsgavl Alle 2,
5500 Middelfart
Åbningstider Man - Fre: 9:00 - 17:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Telefon 70 26 1234