Markiser

Vores markiser

En markise er super god til en forlængelse af stuen, eller små arealer rundt omkring huset, hvor et særligt spot altid rammes af solen. Nu kan du nyde dette spot med en SunLux markise, selv i den skarpeste sol. Vores markiser er i høj kvalitet, som vil glæde i mange år.

Markiserne findes i 3 forskellige varianter. Model Kattegat er en halvlukket markise, hvilket betyder at armene hænger udenfor kassetten, efter at dugen er kørt ind. SunLux Skagerak modellen er en hellukket markise, her kører armene altså med ind i kassetten, og holder hele markisen med både dugen og armene, tørre for regn. Det samme er den sidste model Øresund, som er topmodellen af SunLux markiser, hvor armene kører på kæder, og der er kræset lidt mere omkring designet.

De forskellige markiser findes alle i 3 forskellige farver.

  • Antracit kasette med mørkegrå dug
  • Hvid kassette med hvid dug
  • Titanium kassette med lysgrå dug

Montering af markise

Ønsker du at få din markiser monteret af vores montører, med erfaring for montering af netop disse produkter, hjælper vi gerne.

Ønsker du selv at montere og vi blot skal levere markisen til dig, gør vi det for kr. 500,- til brofaste adresser i hele Danmark. Ved montering er leveringen selvfølgelig inkl. i monteringsprisen.

Få et tilbud!

Svar indenfor 24 timer

Send os her dine informationer og du vil modtage et tilbud på netop din markise

Tilføj billeder

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Adresse Hindsgavl Alle 2,
5500 Middelfart
Åbningstider Man - Fre: 9:00 - 17:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Telefon 70 26 1234