PERGOLA

Vores Pergolaer

En Pergola er en fleksibel og moderne udestue med mange muligheder. Med et kraftigt flextag, som med fjernstyret motor kan køres på og af, samt et dæmpbart lys, er det nemt altid at lave den rette stemning og miljø omkring dit udeareal. Du kan vælge en åben Pergola uden glas, dog altid tag over hovedet. Eller du kan lave din Pergola om til en helt lukket fleksibel udestue, med glas på siderne, som kan fås i almindeligt hærdet glas, eller det noget tykkere isoleret glas, som vil gøre din SunLux pergola til udestuen for hele året. Om vinteren når det er koldt, holder den varmen inde med det isoleret glas, og om sommeren hvor du let kan køre tag, samt glas skydedørene eller hæve- / sænke glasset væk, så der kommer masser af luft.

I blandt vores SunLux Pergola findes i alt 4 modeller. De 2 af modellerne er med PVC-dug, henholdsvis Skagen og Løkken modellerne. Den eneste forskel på disse modeller er, at aluminiumsstykkerne kurver på Løkken, hvilket vil gøre taget kurvende, modsætning til den klassiske Skagen model, hvor de er helt lige. Derudover er der 2 modeller med aluminiumstag, henholdsvis Blåvand og Marienlyst, hvor forskellen er Blåvand modellens tag hælder, og Marienlyst er helt lige og altså en komplet firkant.

Med en SunLux Pergola er der altså rig mulighed for, at udvide boligen med ekstra kvadratmeter. Kig nærmere på de forskellige modeller ovenfor, eller få et tilbud på en konkret løsning ved dig. Du kan også besøge vores udstilling i HUSET Middelfart, hvor alle 4 modeller er udstillet.

Montering af Pergola

Ved køb af vores Pergola, vil du altid skulle købe montering ved siden af. Det kan ikke gøres selv. På den måde er det vores SunLux montører, med erfaring for montering af netop disse produkter der sikrer at alt er som det skal være i forbindelse med monteringen.

Priser for Skagen og Løkken:

  • Standardmontering af Pergola 0 – 26,99 m2:  kr. 16.000,-
  • Standardmontering af Pergola 0 – 26,99 m2 inkl. glas:  kr. 20.000,-
  • Specialmontering i spær med inddækning af Pergola 0 – 26,99 m2 inkl. glas: kr. 25.000,-
  • Montering af Pergola 27 m2 +:  På tilbud alt efter størrelse

Priser for Blåvand og Marienlyst:

  • Standardmontering af Pergola 0 – 11,99 m2:  kr. 16.000,-
  • Standardmontering af Pergola 0 – 11,99 m2 inkl. glas:  kr. 20.000,-
  • Standardmontering af Pergola 12 m2 +:  På tilbud alt efter størrelse

Få et tilbud!

Svar indenfor 24 timer

Send os her dine informationer og du vil modtage et tilbud på netop din Pergola

Tilføj billeder

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Adresse Hindsgavl Alle 2,
5500 Middelfart
Åbningstider Man - Fre: 9:00 - 17:00
Lør - Søn: 10:00 - 17.00
Telefon 70 26 1234